AcasăOldProfesor universitar din Capitala, suspect intr-un caz de crima

Profesor universitar din Capitala, suspect intr-un caz de crima

Caz socant in Bucuresti. Este vorba despre o situati care pare, mai degraba, desprinsa dintr-un scenariu al unui serial cu crime si politisti care cauta, peste ani, indicii pretioase care sa ii conduca spre autorul unei omucideri.

De aceasta data, povestea pare sa duca spre urmatoarea concluzie – un cadru didactiv care lucreaza in invatamantul superior este principalul suspect int-run caz de crima datand din urma cu 18 ani. Victima este o tanara care a pierit la doar 30 de ea. Si ea era cadru didactic, doar ca nu preda in mediul universitar, ci fusese profesorara de chineza, la un liceu.

Din indiciile dezvaluite opiniei publice in cursul acestei zile, din directia Politiei Capitalei -dupa ce s-a aflat ca profesorul universitar a fost dus la audieri, fiind suspect in acest caz – se pare ca aceasta fapta de o violenta extrema s-ar fi produs pe fondul geloziei. „Politistii criminalisti au identificat, marti, autorul unei crime comise in anul 1998, pe fond de gelozie, banuitul fiind un cadru universitar. Omorul a fost disimulat la acea vreme in jaf”, a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, citata de romaniatv.net.

De altfel, inca inainte sa apara acest anunt, se vehiculase ca intre victima si cel suspectat a-i fi fost calau s-ar fi infiripat, la un moment dat, o relatie mai mult decat profesionala. Ramane de vazut ce vor mai afla anchetatorii si ce masuri se vor lua mai departe in cazul de fata.

author avatar
Cristina Stefan
82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger