AcasăOldProcurorul Eva ramane in arest preventiv

Procurorul Eva ramane in arest preventiv

La patru zile dupa ce la urechile sala a ajuns informatia ca a fost trimis in judecata, in regim de arest preventiv, in dosarul in care este acuzat de coruptie, fostul procuror DNA, ulterior procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi – post pe care il ocupa la data faptelor pentru care este cercetat – a mai primit o veste proasta.

Mai precis, Emilian Eva a aflat, vineri, ca nu va putea parasi arestul preventiv, odata ce magistratii Curtii Supreme nu au fost de acord cu solicitarea sa.

Drept urmare, Eva ramane in regim privativ de libertate. Va amintim ca procurorii DNA il acuza pe reprezentantul legii ca ar fi savarsit, in perioada in care lucra la PT Iasi, multe fapte de coruptie, respectiv luare de mita, spalare de bani, fals in declaratii, precum si „efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia în scopul obtinerii pentru sine de bani, bunuri, ori alte foloase necuvenite”.

In acelasi dosar au fost trimisi in fata instantei, respectiv a magistratilor Inaltei Curti de Castie, si fiica, dar si nepotul lui Emilian Eva, ambii in stare de libertate.

sursa foto: ziaruldeiasi.ro

author avatar
Cristina Stefan
75 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger