AcasăOldProcurorii fac perchezitii la o institutie publica din Beius

Procurorii fac perchezitii la o institutie publica din Beius

sursa foto: stireazilei.ro

Inca de dimineata, reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie din Oradea au iesit pe teren, pentru a face o serie de verificari.

Si s-au oprit, din cate anunta DNA intr-un comunicat, la o institutie publica de pe raza judetului, mai precis din orasul Beius.

Momentan, sunt putine date cu privire la actiunea procurorilor. Ceea ce se stie este faptul ca anchetatorii oradeni fac cercetari intr-o cauza penala si ca au suspiciuni in privinta savarsirii, incepand cu 2009 si pana in decursul acestui an, a unor fapte de coruptie.

In vederea probarii acestor banuieli, dar si a strangerii de date si de documente necesare continuarii cercetarilor, au facut perchezitii. Verificarile vizeaza sapte adrese din orasul bihorean Beius, una, dupa cum aminteam, la o institutie publica, iar restul de sase vizand, din cate anunta procurorii, sedii ale unor societati comerciale, dar si domicilii ale unor persoane fizice.

Mai trebuie spus ca perchezitiile de marti se fac cu sprijin din partea Inspectoratului de Jandarmi din Bihor, dar si al SRI.

156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger