AcasăOldProcurorii DNA propun arest la domiciliu pentru Urdareanu

Procurorii DNA propun arest la domiciliu pentru Urdareanu

Miliardarul Tiberiu Urdareanu, marele castigator al afacerii din Portul Constanta

Afaceristul Tiberiu Urdareanu va afla, in urmatoarele ore, ce decid magistratii Tribunalului Bucuresti – in fata carora procurorii anticoruptie l-au prezentat- in privinta masurii ce il vizeaza.

Procurorii au renuntat sa mai ceara arestarea sa preventiva, cum anuntasera intitial, propunand, in schimb, arestul la domiciliu. Motivul este acela ca, potrivit Antena3, barbatul ar fi recunoscut acuzatia pe care i-o adus reprezentantii DNA, respectiv cea de dare de mita.

Drept pentru care procurorii ar propune instantei arest la domiciliu, o masura mai blanda decat arestul preventiv, cum precizasera initial, dupa retinerea lui Urdareanu, si, masura pe care anchetatorii DNA o mentin ca solicitare in fata magistratilor bucuresteni pentru primarul suspendat al orasului Iasi.

Asadar, Tiberiu Urdareanu a fost prezentat, in cursul zilei de vineri, Tribunalului Bucuresti, dupa ce, in decursul serii trecute, a fost retinut de DNA, pentru 24 de ore, intr-un dosar in care este acuzat de dare de mita. In cauza mai sunt cercetati, printre altii, si edilul suspendat al municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, dar si vicepresedintele grupului de firme UTI, Mihail Tanasescu (cercetat sub control judiciar).

foto: antena3.ro

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger