AcasăOldProcurorii DNA fac zeci de perchezitii in patru judete, inclusiv la sedii...

Procurorii DNA fac zeci de perchezitii in patru judete, inclusiv la sedii ale unor institutii publice

Ziua de miercuri a inceput cu o actiune de amploare a procurorilor anticoruptie, care vor continua, si in orele urmatoare, sa faca verificari la cateva zeci de adrese de pe raza a patru judete, doua dintre cercetarile de teren fiind facute la sediile unor institutii publice.

Mai precis, verificarile se fac, anunta procurorii, la nu mai putin de 61 de adrese din mai multe zone ale tarii, respectiv atat in judetele Sibiu si Brasov, cat si in Neamt si Ilfov. In afara celor doua sedii ale unor institutii publice, despre care Antena 3 anunta ca ar fi primaria din selimbar (Sibiu) si Oficiul de Cadastru SIbiu, se fac verificari si la societati comerciale, precum si la domiciliile unor persoane fizice.

Despre actiunea de miercuri DNA mai precizeaza, intr-un comunicat, faptul ca reprezentantii Serviciului Teritorial Alba instrumenteaza acest dosar si ca se fac cercetari intr-o cauza penala in care exista suspiciuni in privinta unor posibile fapte de coruptie si asimilate acestei infractiuni. Aceste actiuni care ar fi incalcat legea ar fi fost savarsite incepand cu 2005 si pana in decursul anului curent.

Mai precis, conform televiziunilor de stiri, ar fi vorba despre o ancheta intr-un caz privind retrocedari ilegale de teren, cu un prejudiciuce ar depasi 110 de milioane de euro.

author avatar
Cristina Stefan
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger