AcasăOldProcurorii au descins la "Marie Curie". Biroul medicului Burnei, sigilat

Procurorii au descins la „Marie Curie”. Biroul medicului Burnei, sigilat

Desi e sambata, procurorii de la Directia Generala Anticoruptie, dar si de la Parchetul Capitalei au fost la lucru. O parte dintre ei au descins, inca de la primele ore ale zilei, atat la Spitalul „Marie Curie”, din Capitala, cat si – din cate s-a aflat pe surse- la locuinta profesorului Gheorghe Brunei, specialist in chirurgie ortopedie pediatrica.

UPDATE: In urma cu doar cateva minute, medicul Burnei a ajuns la spital, pentru a asista, foarte probabil, la perchezitia ce va fi facuta in biroul sau, deja sigilat de anchetatori. Intrebat de reporteri daca e adevarat ca ar fi luat mita, cum se vehiculeaza, profesorul universitar a raspuns: „niciodata”.

––

Un reprezentant al spitalului, mai precis medicul Denis Stanescu, a confirmat faptul ca procurorii s-au prezentat la unitatea medicala aflata in sectorul 4 si ca s-au oprit la la etajul 2 al spitalului, unde e clinica de ortopedie, si ca s-au oprit la cabinetul profesorului Burnei. „In cursul diminetii, imediat dupa ora 6, la spitalul Marie Curie a avut loc o descindere a inspectorilor de la Directia Generala Anticoruptie. S-a inmanat mandatul de perchezitie, aprobarea doamnei judecator, si s-a pus sechestru pe cabinetul domnului profesor Gheorghe Burnei. In momentul de fata nu avem alte informatii”, a explicat aceasta.

Avand in vedere faptul ca s-a vehiculat ca actiunea procurorilor a pornit de la o plangere care ar fi fost formulata pe numele sau, intrebata pe marginea acestui subiect, reprezentanta spitalului „Marie Curie” a dat urmatorul raspuns: „in spital nu s-a inregistrat nicio reclamatie sau plangere legata de domnul profesor”.

Din directia Parchetului Capitalei, in schimb, se precizeaza, intr-un scurt comunicat, faptul ca au fost facute in total cinci perchezitii, si ca aceasta cauza a fost constituita pe 28 septembrie anul curent, „ca urmare a unui denunt, si vizeaza la momentul actual savarsirea a 17 fapte de coruptie, comise in perioada octombrie-noiembrie 2016„.

In alta ordine de idei, trebuie mentionat faptul ca medicul in cauza ar fi trebuit sa fie de garda sambata, dar avand in vedere actiunea procurorilor, un coleg de-al profesorului Burnei a venit la spital pentru a-i tine locul, aspect confirmat si de medicul Stanescu.

sursa foto: medicalnet.ro

360 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger