AcasăOldProcesul liderului CJ Vrancea, Marian Oprisan, amanat din nou

Procesul liderului CJ Vrancea, Marian Oprisan, amanat din nou

Marian Oprisan

Magistratii au dispus, vineri, o noua amanare a procesului in care social-democratul aflat in fruntea Consiliului Judetean Vrancea a fost deferit justitiei, fiind acuzat de coruptie. Drept urmare, Oprisan va fi prezent, din nou, in sala de judecata si la finele acestei luni.

Marian Oprisan

Decizia judecatorilor de la Curtea de Apel Cluj vine dupa ce, in septembrie, procesul suferise o noua amanare, noul termen fiind stabilit pentru aceasta zi de vineri. La urmatorul termen in dosarul cunoscut drept „Caprioara”, stabilit pentru finele lunii in curs, respectiv pentru miercuri, 28 octombrie, ar urma sa fie audiate mai multe persoane.

Va reamintim ca in prezenta cauza, Oprisan, lider al filialei PSD Vrancea, este acuzat de DNA de abuz in serviciu, fals si uz de fals. Pesedistul a fost achitat, la inceputul acestui an, de acuzatiile care i se aduc in acest dosar, insa procurorii DNA au fost nemultumiti de decizia unei instante clujene si au facut apel, drept urmare procesul a ajuns pe rolul magistratilor de la Curtea de Apel Cluj. In tot acest timp, social-democratul a sustinut ca e nevinovat.

164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger