AcasăOldPrintul Paul, retinut pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie brasoveni

Printul Paul, retinut pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie brasoveni

Printul Paul a lesinat in drum spre DNA Brasov

La peste sase ore de cand a intrat la audieri, in sediul procurorilor anticoruptie brasoveni, despre Paul Lambrino s-a aflat ca a fost retinut pentru 24 de ore, in cauza in care DNA ancheteaza retrocedari nelegale.

In urma cu doar cateva minute, respectiv inainte de ora 17, Printul Paul a parasit sediul DNA Brasov, urcand intr-o masina, care l-a transportat, cel mai probabil, catre arestul central.

Informatia a ajuns la urechile opiniei publice la scurta vreme dupa ce s-a aflat despre decizia Curtii de Apel Brasov in privinta altor cinci persoane intrate in vizorul procurorilor brasoveni in acelasi dosar in care a fost audiat si Printul Paul, „Ferma Baneasa”, respectiv aceea ca Remus Truica si avocatul Robert Rosu au fost plasati sub arest la domiciliu, in timp ce celelalte trei persoane cercetate in acelasi dosar au fost plasate sub control judiciar.

Va reamintim ca Paul Lambrino ar fi trebuit sa ajunga la audieri inca de miercuri, asemeni celorlalte persoane cercetate in prezenta cauza, insa, acest lucru nu s-a mai intamplat, pentru ca acesta a acuzat o stare de rau si a mers la spital, la Ploiesti. Dupa ce a fost supus unor teste, medicii au decis internarea sa, la sectia de Cardiologie. Printul Paul a fost, insa, externat in cea de-a doua parte a zilei de joi, iar vineri dimineata a ajuns la Brasov, pentru a discuta cu procurorii.

author avatar
Cristina Stefan
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger