AcasăOldPrintul Charles, incantat de vizita la Muzeul Satului

Printul Charles, incantat de vizita la Muzeul Satului

Mostenitorul Coroanei britanice se afla in aceste momente la Muzeul Satului, de pe Kiseleff. Printul de Wales a fost primit cu muzica traditionala romaneasca.

Mai mult, la un moment dat Printul Charles a si dansat o hora, asa-numita „hora mare din Calus”, alaturi de membrii unui ansamblu popular.

Din cate s-a putut vedea din imaginile transmise in direct de televiziunile de stiri, Printul Charles a fost vizibil incantat de ce a vazut in timpul vizitei sale la muzeul cu specific autohton – a pus intrebari, cand a ajuns in dreptul unor masute la care lucrau artisti incondeietori, a zambit in permanenta si a studiat captivat structura casutelor din lemn adapostite de muzeul bucurestean.

Vizita Altetei Sale la Muzeul Satului face parte din programul celei de-a doua zi a vizitei oficiale pe care o intreprinde in Bucuresti. Deunazi, Printul Charles a fost primit de catre seful statului si decorat, la Muzeul Cotroceni, cu Ordinul National „Steaua Romaniei” in Grad de Mare Cruce, in semn de pretuire pentru felul in care, de-a lungul anilor, a contribuit la „promovarea in lume a imaginii si a potentialului natural al Romaniei”, din cate i-a transmis personal presedintele Iohannis.

sursa foto: capturi Romania TV/Digi 24

author avatar
Cristina Stefan
293 afisari

1 COMENTARIU

  1. Am o senzatie de voma atunci cind vad atitudinea pupincurista a autoritatilor si a unei parti din presa,fata de un individ care dispretuieste romanii dar iubeste ungurii si sasii!Cite sate romanesti a promovat creatura asta englezeasca?Ce a facut „printul”pentru Romania ca sa fie decorat?”Alteta”trebuie alungat cu suturi in fund,sa se duca in Ungaria cu iubitii lui unguri di Romania cu tot!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger