AcasăOldPrincipesa Sofia se afla in Elvetia, pentru a fi alaturi de tatal...

Principesa Sofia se afla in Elvetia, pentru a fi alaturi de tatal sau, Regele Mihai

(foto: caon.ro)

Aflat la resedinta privata, din Elvetia, unde se reface dupa interventia chirurgicala suferita in urma cu doar cateva saptamani, Majestatea Sa se va bucura, in urmatoarea perioada, de prezenta fiicei sale, Principesa Sofia.

(foto: caon.ro)

La cateva zile de cand am aflat ca Regele Mihai a primit acordul medicilor pentru a parasi clinica din Laussane in care a fost internat peste doua saptamani, urmand sa continue la domiciliu, dar sub atenta grija a medicilor, tratamentul primit pentru bolile cu care a fost diagnosticat, dar si ca in tot acest rastimp Majestatea Sa a avut-o alaturi pe Principesa Elena, un scurt comunicat de presa emis, duminica, din partea Familiei Regale anunta opinia publica despre faptul ca Alteta Sa Regala Elena a revenit in tara, la finele acestei saptamani. In Elvetia, in schimb, alaturi de Regina Ana si Regele Mihai a ajuns deja Principesa Sofia, sora Principesei Elena si a Principesei Mostenitoare, Margareta, Custodele Coroanei. Anterior, alaturi de Regina Ana si de Regele Mihai fusesera atat Principesa Maria, cat si Principesa Margareta, care a revenit in tara pentru a respecta angajamentele publice trecute pe agenda Custodelui Coroanei.

Acest nou comunicat nu contine date despre starea de sanatate a Majestatii Sale, cel mai recent anunt in acest sens fiind facut in urma cu cinci zile, mai precis pe 15 martie, cand Familia Regala anunta ca Majestatea Sa a fost externat. La acel moment se preciza ca „Regele a ajuns la resedinta privata, unde va continua sa fie sub observatia echipei de medici de la clinica, alaturi de medicii de familie”, dar si ca „starea generala a Regelui este stabila. Avand insa in vedere gravitatea diagnosticului, tratamentul si procesul de recuperare vor fi de lunga durata si vor necesita o atenta supraveghere”.

author avatar
Cristina Stefan
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger