AcasăOldPrimarul din Iasi, Gheorghe Nichita, adus la DNA Bucuresti

Primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, adus la DNA Bucuresti

Nichita se afla in aceste momente in drum spre Capitala, unde urmeaza sa fie adus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru audieri.

Primarul din Iasi, totodata vicepresedinte al PSD, va fi adus la DNA Bucuresti, pentru a discuta cu procurorii la cateva ore dupa ce reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie au facut perchezitii atat la primaria locala, cat si la domiciliul edilului orasului amintit.

Intrebat in legatura cu acuzatiile care i se aduc, Nichita nu a facut declaratii inainte de a pasi in duba Jandarmeriei, in care s-au urcat si cativa mascati. Masina in care se afla primarul iesean urmeaza sa ajunga in Capitala. Inainte de a pleca spre Bucuresti, la domiciliul din Iasi al primarului a ajuns si avocatul Marius Striblea, care este, printre altii, aparatorul legal al Elenei Udrea.

Tot in cursul acestei dimineti, au fost facute perchezitii si la sediul Politei Locale din Iasi. Conform unor surse citate de televiziunile de stiri, Nichita este suspectat  de abuz in serviciu, mai exact ca le-ar fi cerut unor angajati ai acestei institutii o serie de informatii despre anumite persoane, dorind, printre altele, sa afle date cu privire la locurile si persoanele cu care acestia se intalneau, date pe care le-ar fi aflat dupa ce oamenii respectvi ar fi fost urmariti.

179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger