AcasăOldPresedintele american a ajuns in Cuba, alaturi de familie (VIDEO)

Presedintele american a ajuns in Cuba, alaturi de familie (VIDEO)

Avionul Air Force 1 la bordul caruia s-a aflat familia prezidentiala americana a aterizat pe aeroportul din Havana duminica dupa-amiaza, ora locala, seara tarziu, dupa ora 21, ora Romaniei.

Impreuna cu sotia, Michelle, si cele doua fiice, Sasha si Malia, liderul de la Washington a ajuns pe taram cubanez, fiind vorba despre o prima vizita a unui lider american in functie, dupa 88 de ani. Barack si Michelle Obama au coborat zambitori din aeronava prezidentiala, salutand oficialii care ii asteptau la aeroport si apoi grabindu-se sa se adaposteasca, sub umbrele, de ploaia care a inceput la scurta vreme de la sosirea lor pe taram cubanez.

[youtube]IJMDnllQ9FQ[/youtube]

Este vorba despre o vizita-eveniment, al carei debut, respectiv sosirea avionului prezidential in capitala cubaneza- a fost transmis in direct de televiziuni din intreaga lume. Trebuie mentionat faptul ca familia prezidentiala americana a fost intampinata pe aeroportul Jose Marti de ministrul de Externe de la Havana, dar si de ambasadorul american in Cuba, ulterior cei patru oaspeti fiind zariti in timpul unei scurte plimbari prin capitala cubaneza, insotiti de o reprezentanti ai tarii gazda, de nelipsitele umbrele, dar si de un numar semnificativ de garzi de corp.

[youtube]5CU3AG9MTe0[/youtube]

Va reamintim ca Barack Obama si familia sa urmeaza sa ramana in Cuba doua zile, timp in care, din cate s-a anuntat, presedintele american va avea o intalnire cu omologul sau, Raoul Castro, fratele fostului lider de la Havana, Fidel Castro.

[youtube]p2ZV7lxOL0M[/youtube]

sursa foto: captura youtube/Ruptly TV

author avatar
Cristina Stefan
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger