AcasăOldPrecizarile lui Arafat in privinta autorizatiei pentru activitarea din clubul afectat de...

Precizarile lui Arafat in privinta autorizatiei pentru activitarea din clubul afectat de incendiu

La Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti nu exista nicio cerere in vederea autorizarii evenimentului desfasurat vineri seara in clubul respectiv, a precizat seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat.

„La nivelul ISU Bucuresti nu figureaza la acest moment niciun document- nicio solicitare pentru autorizarea activitatii care se desfasura in seara respectiva”, a declarat secretarul de stat, fara sa mai afaca alte precizari, explicand ca o ancheta este in plina desfasurare in aceasta privinta.

Din primele informatii rezulta faptul ca incendiul ar fi fost declansat in urma unui spectacol pirotehnic, flacarile cuprinzand initial un stalp, iar apoi tavanul cladirii respective.

Cauza este cercetata de catre procurorii Parchetului General, ancheta fiind preluata de la Parchetul Tribunalului Bucuresti. Nu mai putin de 27 de oameni si-au gasit sfarsitul in urma incendiului de seara trecuta, iar alte peste 160 de persoane au fost tranportate la mai multe spitale de urgenta – Spitalul Floreasca, Spitalul de Arsi, Elias, Spitalul Militar, Sf. Pantelimon, Spitalul Judetean Ilfov, Sf. Ioan, Bagdasar, Spitalul Municipal, Spitalul Coltea, Budimex si Spitalul Grigore Alexandrescu.

Drama a avut loc in Clubul Colectiv, din sectorul 4, in cladirea unei foste fabrici.

140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger