AcasăOldPrahova: Noi perchezitii la suspecti de furt de produse petroliere si braconaj....

Prahova: Noi perchezitii la suspecti de furt de produse petroliere si braconaj. 10 persoane, la audieri

Oamenii legii prahoveni fac la aceasta ora perchezitii la domiciliile unor persoane banuite ca ar face parte dintr-o grupare infractionala specializata in furturi de produse petroliere si braconaj cinegetic (vanatoare fara a respecta conditiile legale).

La actiunea desfasurata miercuri iau parte atat politisti ai Serviciului de Ordine Publica si Sectiilor de Politie Rurala, din cadrul I.P.J. Prahova, cat si jandarmi. Sunt perchezitionate domiciliile unor suspecti de pe raza comunelor prahovene Brazi, Barcanesti si Tinosu, dar si locuinte din judetul Ialomita. Potrivit comunicatului remis presei de catre reprezentantii IPJ Prahova, 10 persoane vor fi duse la audieri la sediul politiei judetene mentionate. „In cadrul activitatilor desfasurate, politistii urmaresc depistarea bunurilor susceptibile a proveni din savarsirea acestor infractiuni, a bunurilor folosite la comiterea faptelor, precum si a 10 persoane, dintre care 4 banuite in cauza, pentru a fi conduse la sediul I.P.J. Prahova, in vederea continuarii cercetarilor. Prejudiciul creat prin activitatea infractionala, estimat pana in prezent, este de 100.000 de lei”, mentioneaza reprezentantii IPJ Prahova.

Actiunea se desfasoara in continuarea cercetarilor facute miercurea trecuta, intr-un dosar penal ce vizeaza membrii unei grupari infractionale specializate, sustin politistii, in furturi de produse petroliere si braconaj cinegetic, caz  in care au mai fost facute, pe 30 iulie, 15 perchezitii domiciliare pe raza judetelor Prahova si Ilfov.

Sursa foto: lideruldeopinie.ro

195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger