AcasăOldPopescu Piedone, din nou la DNA

Popescu Piedone, din nou la DNA

Cristian Popescu Piedone

Procurorii anticoruptie au vrut sa discute din nou, miercuri, cu Cristian Popescu Piedone, motiv pentru care l-au chemat la sediul institutiei.

Cristian Popescu Piedone

UPDATE: Popescu Piedone a parasit sediul DNA alegand sa nu faca nicio precizare in privinta prezentei sale  la discutiile cu procurorii. „Sarbatorii fericite va doresc”, a fost singurul lucru pe care l-a spus fostul primar, inainte de a urca in masina cu care a plecat de pe Calea Stirbei Voda.

––

Fostul edil al sectorului 4 care, dupa tragedia din „Colectiv”- din urma cu aproape o luna si jumatate- a decis sa demisioneze din functie, cateva saptamani mai tarziu anuntandu-si si intentia de a se retrage de pe scena politica, a venit dimineata la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie. A ales sa nu faca declaratii in fata presei, pentru a lamurit motivul pentru care ajunge din nou in fata procurorilor. Potrivit unor surse judiciare, in cazul sau anchetatorii ar putea lua decizia extinderii urmaririi penale.

Pana la acest moment, se stie ca Popescu Piedone este acuzat de abuz in serviciu si fals intelectual, in dosarul „Colectiv”, respectiv in ancheta pe care o fac procurorii DNA, tragedia fiind cercetata si de catre procurorii de la Parchetul General, acestia din urma avand, insa, in vedere alte aspecte decat cele aflate in atentia Directiei Nationale Anticoruptie.

De altfel, in decursul lunii trecute, fostul edil al sectorului 4, sector pe raza caruia se afla clubul cuprins de incendiuldevastator, din 30 octombrie, in urma caruia au pierit 62 de persoane, a fost retinut de DNA si ulterior arestat preventiv, pentru cateva zile, inainte ca magistratii Curtii de Apel sa dispuna cercetarea sa in libertate.

89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger