AcasăOldPolitistul omorat in gara Burdujeni, condus pe ultimul drum

Politistul omorat in gara Burdujeni, condus pe ultimul drum

O zi teribil de grea pentru familia, apropiatii si colegii lui Sorin Vezeteu, politistul ucis cu zeci de lovituri de cutit in timp ce isi facea meseria, intr-o gara suceveana. A fost in care omul legii a fost condus pe ultimul sau drum pe pamant.

Carmen Dan l-a condus pe ultimul drum pe tanarulpolitist omorat pe peronul unei gari sucevene (foto: captura Antena3)

UPDATE: Lacrimi, regrete si o durere imensa, la despartirea de politistul ucis in gara din Burdujeni. Au fost peste o mie de oameni, printre ei si ministrul de Interne Carmen Dan, care l-au petrecut pe ultimul sau drum pe Sorin Vezeteu. Omul legii a fost inmormantat in comuna Dumbraveni.

–––––

Sorin Vezeteu, politistul ucis in gara suceveana (sursa foto: Politia Romana/Facebook)

Politistul paraseste aceasta lume la doar 38 de ani lasand in urma doi copii, o sotie careia ii e imposibil sa accepte ce i se intampla, un frate, tot om al legii, dar si alte rude si colegi de uniforma pentru care pierderea lui Sorin Vezeteu inseamna enorm.

De altfel, in ziua inmormantarii colegului lor, pe pagina de Facebook a Politiei Romane au aparut imagini cu omagiile aduse de oamenii legii din diferite zone ale tarii pentru cel care a fost Sorin Vezeteu.

Din pacate, furia unui tanar in varsta de doar 23 de ani, manifestata printr-o ploaie de lovituri de cutit, aplicate in zone vitale, i-a curmat viata reprezentantului Politiei sucevene. Agresorul a fost arestat preventiv.

sursa foto/video: Facebook-Politia Romana

author avatar
Cristina Stefan
319 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger