AcasăOldPolitistii nemteni fac cercetari intr-un caz de evaziune cu fier vechi, cu...

Politistii nemteni fac cercetari intr-un caz de evaziune cu fier vechi, cu un prejudiciu de peste 1 milion de lei

Oamenii legii din Neamt fac cercetari intr-un dosar penal ce vizeaza activitatea unei societati comerciale. Reprezentantii firmei in cauza sunt suspectati de evaziune fiscala cu fier vechi, prejudiciul adus statului ridicandu-se, sustin politistii, la aproximativ 1.300.000 de lei.

Politistii de investigare a fraudelor din cadrul Politiei Bicaz au verificat, luni, sediul unei societati comerciale din orasul nemtean, firma ce are ca obiect de activitate achizitionarea si comercializarea fierului vechi. „Cu ocazia verificarilor, s-a constatat ca reprezentantii societatii comerciale ar fi omis, in perioada 30 august 2013 – 17 februarie 2014, sa inregistreze – in evidentele contabile sau in alte documente legale – operatiunile comerciale efectuate cu o alta societate de colectare a fierului vechi, din Bacau”, informeaza IPJ Neamt.

Conform primelor rezultate ale actiunii de verificare, oamenii legii au stabilit ca societatea ar fi prejudiciat statul roman cu aproape 1, 3 milioane de lei, „prin sustragerea de la plata impozitelor si a contributiilor datorate”. Autoritatile continua cercetarile in acest caz.

Sursa foto: alba24.ro

155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger