AcasăOldPolitistii bucuresteni au prins doi suspecti de talharie: un barbat a fost...

Politistii bucuresteni au prins doi suspecti de talharie: un barbat a fost arestat preventiv!

Pe baza indiciilor furnizate de o bucuresteanca in varsta de 32 de ani, care a reclamat la politie faptul ca a fost talharita, oamenii legii au prins doi tineri, banuiti ca ar fi pradat-o pe femeie, in plina strada!

Suspectii – o tanara in varsta de 23 de ani si un barbat de 25 de ani – au fost identificati si dusi la audieri sambata, la sediul sectiei 12 de Politie, precizeaza Politia Capitalei, intr-un comunicat remis, luni, presei.

Vinerea trecuta, o femeie a mers la o sectie de politie pentru a reclama faptul ca doua persoane i-au smuls un lantisor pe care il avea la gat, in plina strada, inainte de a se face nevazuti. Victima a stat de vorba cu oamenii legii si le-a dat semnalmentele celor doi.

Pe baza indiciilor furnizate de bucuresteanca pagubita de bijuteria estimata la circa 600 de lei, politistii au prins-o initial pe femeie, pentru ca apoi sa dea si de urma barbatului banuit de comiterea faptei incriminate. Cei doi sunt acuzati de talharie. Barbatul a fost arestat preventiv, anunta sursa citata. Cercetarile in acest dosar continua.

Sursa foto: infobraila.ro

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger