Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Eveniment » Politistii au facut verificari in Suceava si Capitala, la suspecti de evaziune

Politistii au facut verificari in Suceava si Capitala, la suspecti de evaziune

Autor:

Avand suspiciuni privind savarsirea unor ilegalitati de natura financiara in domeniul comertului de fructe si legume, politistii au facut, vineri, o serie de perchezitii atat in judetul Suceava, cat si in Bucuresti.

 

perchezitii3 350x138 Politistii au facut verificari in Suceava si Capitala, la suspecti de evaziuneMai precis, potrivit IPJ Suceava, este vorba despre “patru perchezitii domiciliare, precum si mai multe verificari la persoane de pe raza judetului Suceava si a municipiului Bucuresti”.

Sunt vizati membrii unei grupari despre care politistii suceveni au indicii ca s-ar ocupa cu astfel de fapte nelegale, respectiv ca ar fi savarsit infractiuni de evaziune fiscala, in urma carora s-ar fi produs un prejudiciu de peste 3 milioane de lei, prin “eludare a platii impozitelor si taxelor pe profitul realizat, precum xi de realizare de operatiuni ilicite privind deducerile de T.V.A”.

Faptele comise, precizeaza sursa citata, dateaza din perioada 2012 – 2015, iar cercetarile vizeaza atat persoane fizice, cat si juridice.

Actiunea de vineri face parte din cercetarile ce se fac intr-o cauza penala, aflata sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!