AcasăOldPolitistii au facut verificari in Suceava si Capitala, la suspecti de evaziune

Politistii au facut verificari in Suceava si Capitala, la suspecti de evaziune

Avand suspiciuni privind savarsirea unor ilegalitati de natura financiara in domeniul comertului de fructe si legume, politistii au facut, vineri, o serie de perchezitii atat in judetul Suceava, cat si in Bucuresti.

Mai precis, potrivit IPJ Suceava, este vorba despre „patru perchezitii domiciliare, precum si mai multe verificari la persoane de pe raza judetului Suceava si a municipiului Bucuresti”.

Sunt vizati membrii unei grupari despre care politistii suceveni au indicii ca s-ar ocupa cu astfel de fapte nelegale, respectiv ca ar fi savarsit infractiuni de evaziune fiscala, in urma carora s-ar fi produs un prejudiciu de peste 3 milioane de lei, prin „eludare a platii impozitelor si taxelor pe profitul realizat, precum xi de realizare de operatiuni ilicite privind deducerile de T.V.A”.

Faptele comise, precizeaza sursa citata, dateaza din perioada 2012 – 2015, iar cercetarile vizeaza atat persoane fizice, cat si juridice.

Actiunea de vineri face parte din cercetarile ce se fac intr-o cauza penala, aflata sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava.

130 afisari
Zenville

Ultimele știri

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...

Vânt puternic în mai multe zone din țară. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea în București

Vântul va avea intensificări, vineri, în cea mai mare parte a țării. Rafalele vor fi mai puternice la munte, în zona înaltă. Meteorologii au...
proger