AcasăOldPlutonier din cadrul ISU "Dealul Spirii", retinut. E acuzat de omor!

Plutonier din cadrul ISU „Dealul Spirii”, retinut. E acuzat de omor!

(foto: actualitateaprahoveana.ro)

Un plutonier major din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) „Dealul Spirii”, din Capitala, a fost retinut de catre procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Instanta Suprema. Barbatul este acuzat de omor.

(foto: actualitateaprahoveana.ro)

Pe numele plutonierului major Constantin Bran, procurorii Sectiei Parchetelor militare din cadrul Parchetului de pe langa Inalta curte de Casatie si Justitie au luat, joi, atat masura punerii in miscare a actiunii penale, cat si cea a retinerii, pentru comiterea infractiunii de omor.

In cursul zilei de vineri, suspectul urmeaza sa fie prezentat judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva.

Bran este acuzat de procurori ca, in vara anului trecut, ar fi agresat un barbat (care ar fi furat un tractor apartinand familiei plutonierului), pe care l-ar fi lovit de mai multe ori cu o bucata de lemn. Loviturile in cauza, sustin oamenii legii, ar fi dus la moartea victimei. Incidentul a avut loc in iulie 2014, intr-o localitate din judetul Buzau, in care domiciliaza angajatul ISU.

sursa foto: maramedia.ro

431 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger