AcasăOldPeste 60 de morti, in urma unui accident aviatic in Rusia

Peste 60 de morti, in urma unui accident aviatic in Rusia

O aeronava apartinand unei companii lowcost, la bordul careia se aflau 62 de oameni- calatori si membri ai echipajului, s-a prabusit. Drama s-a produs in sudul Rusiei.

Accidentul aviatic a cauzat moartea tuturor persoanelor aflate in aeronava Boeing 737-800 care plecase din Dubai, cu destinatia Rusia. Printre victime se numara cei 55 de pasageri, printre ei si patru copii, 33 de femei si restul barbati, din cate mentioneaza reprezentatii companiei aeriene, intr-un comunicat dat publicitatii in aceasta dimineata. Majoritatea pasagerilor erau rusi- 44, printre victime numarandu-se, din cate precizeaza reprezentantii FlyDubai, si opt cetateni de nationalitate ucraineana, doi indieni si un calator din Uzbekistan. Totodata, in urma prabusirii avionului, impactul generand o explozie urmata de un incendiu puternic la bord, au pierit si cei 7 membri ai echipajului – pilotii si personalul de zbor care efectuau cursa din Emiratele Arabe catre Rusia.

Trebuie mentionat faptul ca, din primele informatii prezentate de presa rusa, avionul s-a lovit puternic de sol, chiar in apropierea unei piste de pe aeroportul de destinatie- Rostov pe Don, in incercarea de a ateriza, in conditii de vreme nefavorabila, mai exact de vant puternic. O ancheta menita sa elucideze cauzele tragediei aviatice e in plina desfasurare, specialistii neexcluzand nici varianta unei erori umane, respectiv a unei greseli de pilotaj, dar nici pe cea a unei probleme de natura tehnica, mai precis a unei defectiuni aparute la aeronava, din cate noteaza rt.com. Zona in care a cazut avionul a fost izolata, pentru a se putea face cercetari.

Pe Internet au aparut si primele imagini surprinse cu momentul impactului. Este vorba despre inregistrari captate de o camera de supraveghere. Va avertizam ca sunt imagini care va pot afecta emotional: [youtube]nlqlRZmz5QU[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger