AcasăOldPeste 30 de perchezitii in trei judete, la suspecti de contrabanda

Peste 30 de perchezitii in trei judete, la suspecti de contrabanda

Zeci de politisti fac, in prima parte a zilei de miercuri, la mai multe adrese de pe raza a trei judete din zona nordica si central-nordica a tarii – Mures, Suceava si Harghita, la persoane asupra carora planeaza banuieli privind savarsirea unor fapte de contrabanda cu tigari si alcool.

Verificarile demarate in aceasta  dimineata, in vederea probarii acestor suspiciuni, dar si a strangerii de inscrisuri si probe necesare continuarii anchetei, se fac la nu mai putin de 32 de adrese de pe raza judetelor amintite.  Din cate se precizeaza in comunicatul IPJ Mures, „persoanele vizate sunt banuite ca in cursul acestui an ar fi achizitionat, comercializat si distribuit, pe raza judetului Mures, insemnate cantitati de alcool neaccizat si tigari de contrabanda, provenite din Republica Ucraina si Moldova”.

Actiunea apartine politistilor din cadrul Inspectoratului Judetean Mures, pe teren fiind trimisi 70 de oameni ai legii, de la mai multe departamente, printre ele Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice, dar si cel de Investigatii Criminale, acestia avand sprijin si din partea jandarmilor locali.

109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger