AcasăOldPeste 10 retineri in urma atacului din capitala turca, soldat cu zeci...

Peste 10 retineri in urma atacului din capitala turca, soldat cu zeci de morti

Atacul produs seara trecuta in capitala Turciei s-a soldat cu cel putin 28 de morti si zeci de raniti. Fortele de ordine locale, care au demarat imediat o ancheta menita sa elucideze conditiile in care s-a produs nenorocirea, au arestat mai multe persoane, considerate a fi suspecte in acest caz.

Nu mai putin de 14 persoane au ajuns in custodia oamenilor legii locali, din cate anunta reprezentantii statului turc, citati de BBC, in urma unui atac cu bomba asupra unui convoi militar – format din trei vehicule ale fortelor armate si un altul autoturism.

Din cate arata cele mai recente cifre, atacul s-a soldat cu 28 de morti si peste 60 de raniti. Majoritatea celor care au pierit in urma atacului erau militari.

[youtube]IP7EEGRIfIM[/youtube]

Reactiile dupa producerea sangerosului atac nu au intarziat sa apara. De altfel, inca de seara trecuta, reprezentantii Ministerului de Externe de la Bucuresti au transmis in mesaj prin care transmit atat faptul ca se „condamna cu fermitate atacul terorist”, „sincere condoleante familiilor victimelor”, dar si se „reitereaza solidaritatea cu poporul turc, precum si sustinerea pentru eforturile autoritatilor turce în combaterea terorismului”.

[youtube]3nN1ul80z1g[/youtube]

sursa foto: captura video/youtube VO Media

76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger