Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Eveniment » Perchezitii la primaria din Iasi si la alte doua institutii publice

Perchezitii la primaria din Iasi si la alte doua institutii publice

Autor:

Procurorii anticoruptie au descins, joi dimineata, la mai multe adrese de pe raza judetului Iasi, in total fiind vorba despre perchezitii in nu mai putin de 21 de locuri. Printre acestea, se numara si sediul primariei iesene.

 

dna 350x145 Perchezitii la primaria din Iasi si la alte doua institutii publice Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au precizat, pana la aceasta ora, ca actiunea de joi face parte din instrumentarea unei cauze penale, in care exista suspiciuni privind savarsirea unor fapte asimilate celor de coruptie. Aceste fapte intrate in vizorul anchetatorilor ar fi fost savarsite de la inceputul acestui an si pana in prezent.

In acest sens, DNA mentioneaza ca, intre adresele verificate se numara si trei sedii ale unor institutii publice, fara ca procurorii sa precizeze, insa, care anume sunt acestea. Televiziunile de stiri mentioneaza insa ca ar fi vorba, pe langa primaria din Iasi, si de sediul Politiei Locale. Mai mult, procurorii ar face verificari si la domiciliul edilului din Iasi, social-democratul Gheorghe Nechita, dar si la sefi din cadrul Politiei Locale.

Mai mult, procurorii vor lua la verificat alte 18 domicilii- atat sedii de firma, cat si locuintele unor persoane.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!