AcasăOldPerchezitii la patru sedii ale unor institutii publice din Capitala, Iasi si...

Perchezitii la patru sedii ale unor institutii publice din Capitala, Iasi si alte doua orase

Ziua de marti a inceput pentru procurorii anticoruptie cu o actiune ce presupune opriri la mai multe adrese de pe raza Capitalei si a trei judete.

Avand unda verde de la instanta, procurorii au iesit pe teren, sprijiniti de jandarmi. Perchezitiile care se fac intr-un dosar intrumentat de procurori ai DNA-Iasi, cinci la numar, includ patru verificari la sedii ale unor institutii publice atat de pe pe raza orasului amintit, cat si a Clujului si a Timisoarei.

Cititi DETALII si AICI: Procurorii au cerut Min. Educatiei documente privind admiterea studentilor straini la UMF Iasi

Numele acestor institutii nu au fost anuntate. Insa, conform bzi.ro, una dintre perchezitii ar viza cladirea Universitatii de Medicina si Farmacie din Iasi, de unde procurorii ar urma sa identifice si sa ridice o serie de inscrisuri, dar si sa analizeze anumite sisteme informatice. Totodata, din cate mentioneaza ziaruldeiasi.ro, pe surse, actiunea de marti ar avea legatura cu inscrierea unor studenti straini la aceasta unitate de invatamant superior.

Din cate mentioneaza DNA, intr-un scurt comunicat privitor la actiunea demarata la primele ore ale zilei, cercetarile se fac intr-un dosar in care exista suspiciuni in privinta savarsirii, in decursul anului trecut, a unor fapte asimilate celor de coruptie.

179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger