AcasăOldPerchezitii la o firma de paza din Ilfov. Suspiciuni de evaziune fiscala...

Perchezitii la o firma de paza din Ilfov. Suspiciuni de evaziune fiscala de un milion de euro!

Oamenii legii au descins, joi, la o societate comerciala al carei obiect de activitate il constituie serviciile de paza. In acest caz exista suspiuciuni privind savarsirea unor fapte de evaziune fiscala, cu un prejudiciu ce ar sari, dupa cum sustin politistii, de un milion de euro.

Verificarile vizeaza atat sediul social, cat si un punct de lucru al unei firme din judetul Ilfov si sunt menite sa documenteze activitatea infractionala a unor suspecti de evaziune fiscala si spalare de bani, in cadrul unui dosar penal instrumentat de politistii din cadrul  Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR), sub coordonarea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti. „Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2011 – 2014, persoanele implicate ar fi inregistrat in contabilitate cheltuieli fictive, prin care ar fi prejudiciat bugetul general consolidat al statului cu peste 1.000.000 de euro”, mentioneaza reprezentantii IGPR intr-un comunicat.

La actiunea de joi au participat atat politisti de la Directia de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IGPR, dar si de la Institutul National de Criminalistica, cat si luptatori ai Serviciului de Interventii si Actiuni Speciale din Inspectoratul General al Politiei Romane.

sursa foto: romaniaregional.ro

505 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger