Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Eveniment » Perchezitii intr-un caz de evaziune fiscala in domeniul prestarilor de servicii

Perchezitii intr-un caz de evaziune fiscala in domeniul prestarilor de servicii

Autor:

Locuintele si sediile unor firme au fost perchezitionate, miercuri, de catre oamenii legii care fac cercetari intr-un caz in care prejudiciul adus statului, prin ilegalitari de natura economica, depaseste o jumatate de milion de lei.

 

perchezitii4 Perchezitii intr un caz de evaziune fiscala in domeniul prestarilor de serviciiMai precis, au fost verificate patru adrese din Gorj, apartinand unui numar de trei persoane banuite de evaziune fiscala in domeniul prestarilor de servicii.

Verificarile domiciliare, necesare in vederea documentarii activitatii infractionale a suspectilor, s-au desfasurat sub coordonarea unuin procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj si vor fi urmate de audieri, la sediul IPJ Gorj, precizeaza reprezentantii institutiei.

Din cercetarile facute pana in prezent de catre politistii gorjeni, oamenii legii spun ca reiese faptul ca, “in perioada 2010-2013, cei in cauza ar fi inregistrat cheltuieli nereale in evidentele contabile ale unei societati comerciale, in baza mai multor facturi fiscale fictive emise in numele altor trei societati comerciale, ce atestau executarea unor lucrari silvice pe raza judetelor Gorj, Dolj, Mehedinti si Valcea”.

sursa foto: voceatransilvaniei.roComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!