AcasăOldPerchezitii in Prahova/5 mandate de aducere

Perchezitii in Prahova/5 mandate de aducere

Oamenii legii prahoveni au pornit, marti dimineata, cu sprijin din partea jandarmilor, intr-o actiune de verificare la locuintele unor suspecti de furturi din locuinte si din societati comerciale, perchezitiile fiind menite sa dea de urma unor bunuri sustrase prin astfel de fapte reprobabile.

Mai precis, se vor face 9 perchezitii domiciliare, in localitatea prahoveana Valea Calugareasca, politistii dorind sa vada daca gasesc si pot recupera obiecte despre care se crede ca ar fi fost furate din casele unor oameni ori de la firme.

La actiune iau parte, din cate anunta IPJ Prahova, atat oameni ai legii din cadrul Sectiei Rurale nr. 10 – Valea Calugareasca, cat si colegi d-ai acestora, de  la Politia Ploiesti, dar si politisti din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Prahova.

Mai trebuie spus ca, dupa incheierea verificarilor, odata identificate, cinci persoane pe numele carora au fost emise mandate de aducere urmeaza sa ajunga la audieri, la sediul de politie.

154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger