AcasăOldPerchezitii in Prahova si Dambovita, la o grupare specializata in furturi de...

Perchezitii in Prahova si Dambovita, la o grupare specializata in furturi de animale

Politistii prahoveni, sprijiniti de colegii lor din judetul Dambovita fac, marti dimineata, o serie de perchezitii domiciliare la suspecti de furturi de animale. 11 oameni urmeaza sa fie dusi la audieri, la sediul IPJ Prahova.

Nu mai putin de opt locuinte din comunele Berceni, Balta Doamnei, Barcanesti si Rifov, din judetul Prahova, si alte cinci de pe raza localitatilor dambovitene Racari, Cornesti, Gura Sutii si Tartasesti sunt cercetate de catre oamenii legii din cadrul Politiei Municipiului Ploiesti, cu sprijinul reprezentantilor I.P.J. Dambovita, sprijiniti de luptatori ai Serviciilor pentru Actiuni Speciale din cadrul celor doua inspectorate judetene de politie.

Aceasta actiune vizeaza domiciliile membrilor unei grupari infractionale specializate in comiterea de furturi de animale care ar fi actionat pe raza judetului Prahova in perioada februarie – august a anului in curs, intr-un caz in care prejudiciul se ridica, potrivit IPJ Prahova, la 30.000 de lei. Pe langa faptul ca vor face cercetari la fata locului, politistii urmeaza sa duca la audieri, la sediul Inspectoratului de Politie Judeteana Prahova, 11 suspecti in acest caz.

Sursa foto: vestic.ro

231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger