AcasăOldPerchezitii in patru judete. Prejudiciul depaseste 1.000.000 de euro

Perchezitii in patru judete. Prejudiciul depaseste 1.000.000 de euro

A inceput vendetta impotriva denuntatorilor si martorilor din dosarele de coruptie

Ziua de joi a inceput cu o actiune de amploare a politistilor, in patru judete, ce vizeaza suspecti de evaziune fiscala si spalare de bani. Paguba adusa statului in acest caz se ridica, spun oamenii legii, la peste un milion de euro.

Se fac nu mai putin de 19 perchezitii, la adrese din judetele Timis, Alba, Valcea si Mehedinti. Sunt verificate locuintele unor persoane banuite de infractiuni de natura economica, precum si sediile sociale ale unor firme.

Conform IGPR, actiunea de joi este necesara continuarii cercetarilor care se fac in doua dosare penale instrumentate de catre specialistii in criminalitate Economica de la Inspectoratul de Politie Judetean Timis. „Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2013-2015, 12 persoane, in calitate de reprezentanti legali (asociati, administratori, imputerniciti) la 4 societati comerciale cu sedii declarate in judetul Timis, s-ar fi sustras de la indeplinirea obligatiilor fiscale. Cei in cauza ar fi inregistrat in contabilitatea firmelor mai multe facturi fiscale emise in baza unor operatiuni comerciale fictive, reprezentand cheltuieli cu achizitia si livrarea de materiale feroase si neferoase, pentru care au diminuat artificial impozitul pe profit”, anunta sursa citata.

La actiune participa si luptatori de interventie, dar si jandarmi.

164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger