AcasăOldPerchezitii in Iasi, la sedii de firme si locuintele unor suspecti de...

Perchezitii in Iasi, la sedii de firme si locuintele unor suspecti de evaziune fiscala

Peste o sute de politisti, insotiti de jandarmi, fac, joi, perchezitii la sediile mai multor societati comerciale din Iasi, dar si la domiciliile unor persoane suspectate de evaziune fiscala, intr-un caz in care prejudiciul se ridica la circa 5,5 milioane de lei.

Oamenii legii ieseni au descins, in aceasta dimineata, la 12 adrese de pe raza judetului, urmand ca, dupa cercetari, sa puna in executare nu mai putin de sase mandate de aducere emise, precizeaza reprezentantii IPJ Iasi, pe numele membrilor unei grupari infractionale specializata in savarsirea de infractiuni economico-financiare.

Mai exact, politisti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Iasi, impreuna cu politisti de ordine publica, beneficiind, la aceasta ctiune, de sprijinul luptatorilor Serviciului pentru Actiuni Speciale Iasi, fac verificari in Prisacani, Raducaneni si Comarna, localitati din judetul Iasi. „Activitatile vizeaza o grupare infractionala, specializata in comercializarea ilegala de animale catre mai multe abatoare din zona Moldovei. In fapt, membrii gruparii infractionale sunt banuiti de comiterea infractiunii de evaziune fiscala, prin deducerea de cheltuieli fictive. Prejudiciul cauzat prin comiterea de infractiuni este estimat, pâna in prezent, la aproximativ 5,5 milioane de lei”, se mai precizeaza in comunicatul IPJ Iasi.

Sursa foto: aradon.ro

226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger