AcasăOldPerchezitii in Caras-Severin, la suspecti de evaziune fiscala, intr-un dosar cu un...

Perchezitii in Caras-Severin, la suspecti de evaziune fiscala, intr-un dosar cu un prejudiciu de 5 milioane de lei

Actiune a politistilor Serviciilor de Investigare a Fraudelor, Ordine Publica, Rutier si Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Politie Judeteana Caras Severin, cu sprijinul SRI. Oamenii legii fac, joi, cinci perchezitii la locuinte si sedii de firme, intr-un caz in care exista suspiciuni de evaziune fiscala.

Actiunea vizeaza domiciliile unor suspecti, dar si societati comerciale cu activitati in domeniul prelucrarii lemnului, despre care oamenii legii au indicii ca ar fi prejudiciat statul cu 5 milioane de lei, prin evaziune fiscala. „Perchezitiile se desfasoara in cadrul unui dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Caras-Severin, in care sunt vizate sase persoane – reprezentante ale unor societati comerciale cu activitate in domeniul prelucrarii materialului lemnos – banuite de evaziune fiscala. Sunt cautate documente si alte probe care ar fi fost folosite in activitatea infractionala”, precizeaza reprezentantii IPJ Caras-Severin, intr-un comunicat.

Cercetarile desfasurate pana la aceasta data evidentiaza, sustin politistii, ca suspectii ar fi inregistrat in contabilitate facturi fictive de achizitionare a unor paleti, fara sa fi declarat impozitul pe dividende, prejudiciind astfel statul cu suma amintita.

Sursa foto: renasterea.ro

125 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger