AcasăOldPerchezitii in Capitala, Vaslui si Ilfov. Trei institutii publice, vizate de verificarile...

Perchezitii in Capitala, Vaslui si Ilfov. Trei institutii publice, vizate de verificarile procurorilor

Anchetatorii au iesit pe teren, joi dimineata, pentru o actiune menita sa aduca indicii suplimentare intr-o cauza aflata in cercetare. Verificarile vizeaza mai multe institutii publice din Bucuresti, judetul limitrof, Ilfov, dar si una din estul tarii, mai precis din Vaslui.

Mai exact, procurorii anticoruptie fac perchezitii la 13 adrese de pe raza celor doua orase si a judetului Ilfov, pe langa cele trei sedii de institutii publice – ale caror nume nu au fost precizate de DNA- fiind vizate de verificari si domicilii ale unor persoane, din cate mentioneaza procurorii.

Cat priveste motivul pentru care se fac aceste perchezitii, din comunicatul DNA remis presei joi dimineata rezulta faptul ca procurorii anticoruptie ieseni fac cercetari intr-o cauza penala in care exista suspiciuni in privinta savarsirii unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, despre care precizeaza ca ar fi fost comise in perioada 2013 – 2015.

Mai trebuie amintit faptul ca, in cazul prezentei actiuni, procurorii se bazeaza pe sprijinul de specialitate acordat de reprezentantii Departamentului de Informatii si Protectie Interna (DIPI), dar si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

 

205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger