AcasăOldPerchezitii in Capitala. Suspiciuni de evaziune, cu 6 milioane de euro prejudiciul

Perchezitii in Capitala. Suspiciuni de evaziune, cu 6 milioane de euro prejudiciul

De la primele ore ale acestei a treia zi a spatamanii, politistii Capitalei au pornit pe teren. Actiunea a vizat atat perchezitii pe raza Bucurestilor, cat si a doua judete limitrofe- Ilfov si Ialomita, intr-un caz cu un prejudiciu foarte mare.

Oamenii legii au avut nu mai putin de 22 de mandate de perchezitii domiciliare, pe care si-au propus sa le puna in aplicare, in cadrul actiunii din cursul acestei zile. Sub privirile atente ale procurorilor bucuresteni de la Curtea de Apel, politistii au facut verificari in Capitala si in cele doua judete.

Dosarul in care se fac investigatiile vizeaza suspiciuni de evaziune si spalare de bani, atat in domeniul constructiilor, cat si al comertului cu materiale utilizate in aceasta sfera de activitate. De altfel, din cate mai precizeaza politistii, in comunicatul in care se ofera detalii despre actiunea de miercuri, cercetarile desfasurate in cauza de fata, pana la aceasta data, au scos la iveala faptul ca „banuitii, coordonand mai multe societati comerciale de tip “fantoma”, ar fi inregistrat documente fiscale privind achizitii fictive, in scopul sustragerii de la plata obligatiilor fiscale”, pagubind astfel statul cu aproape sase milioane de euro.

Nu mai putin de 19 persoane urmeaza sa fie conduse la audieri, pe baza de mandat, odata ce aceste perchezitii se vor fi incheiat. Audierile urmeaza sa aiba loc la Politia Sectorului 1,  mai precis la sediul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice.

310 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger