AcasăOldPerchezitii in Capitala si doua judete. Suspiciuni de evaziune fiscala cu 3...

Perchezitii in Capitala si doua judete. Suspiciuni de evaziune fiscala cu 3 milioane de euro prejudiciu

A inceput vendetta impotriva denuntatorilor si martorilor din dosarele de coruptie

Actiune de amploare a politistilor. Inca din dimineata primei zile a acestei saptamani, zeci de oameni ai legii au descins la mai multe adrese din Bucuresti, precum si din judetele Ilfov si Ialomita, situate in apropierea Capitalei.

Se fac perchezitii inclusiv la un birou al unui executor judecatoresc. Vizati de controlul de luni sunt suspecti de evaziune fiscala, intr-o cauza penala in care, precizeaza politistii, prejudiciul adus statului a fost estimat la 3 milioane de euro. In total, se fac 15 cercetari domiciliare, in cazul unor persoane care fac parte, spun politistii, dintr-o grupare specializata in astfel de ilegalitati care ar fi fost comise in perioada 2011-2014.

Mai exact, „activitațile sunt efectuate intr-o cauza penala ce vizeaza activitatea infracționala a lucratorilor unui birou de executor judecatoresc si a reprezentantilor a 10 de societati comerciale, ce sunt banuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscala, savarsita prin sustragerea de la plata taxelor si impozitelor catre bugetul de stat, prin evidentierea unor operatiuni comerciale fictive”, mentioneaza reprezentantii IGPR.

La actiunea de luni iau parte 70 de politisti, coordonati de procurori de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti. E important de precizat si ca, dupa ce oamenii legii finalizeaza verificarile de pe teren, opt persone urmeaza sa fie duse, pe baza de mandat, la audieri, dupa cum precizeaza aceeasi sursa.

196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger