AcasăOldPerchezitii in Capitala si doua judete limitrofe

Perchezitii in Capitala si doua judete limitrofe

Cateva zeci de oameni ai legii s-au oprit, miercuri, la mai multe adrese de pe raza Capitalei, dar si a judetelor Ialomita si Giurgiu, la sediile unor firme, dar si la locuintele unor persoane suspectate de ilegalitati de natura economica.

Mai exact, din cate anunta reprezentantii Inspectoratului de Politiei Ialomita, actiunea din cursul zilei curente vizeaza 12 verificari la sedii de firma si domiciliile unor persoen fizice, cercetarile fiind ulterior continuate cu audieri.

Demersul politistilor vizeaza verificari in privinta unor posibile fapte de evaziune fiscala si „folosirea cu rea-credinta a creditului societatii”. Mai exact, in vizorul politistilor din judetul amintit au intrat reprezentantii a doua societati comerciale din Ialomita, asupra carora planeaza suspiciuni in privinta savarsirii, in intervalul 2012-2014, a unor nereguli de natura economica. Mai precis, din cate mentioneaza sursa citata, acestia „nu ar fi inregistrat in evidentele contabile activitatile comerciale derulate” si „ar fi inregistrat in contabilitate cheltuieli fictive”.

Statul ar fi fost pagubit, astfel, cu aproape 4 milioane de lei, mai anunta politistii. Odata cu incheierea verificarilor de teren, mai multe persoane urmeaza sa fie duse, cu mandat, la audieri, la sediul IPJ Ialomita.

134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger