AcasăOldPerchezitii in Capitala, intr-o cauza cu un prejudiciu de 2.000.000 de euro

Perchezitii in Capitala, intr-o cauza cu un prejudiciu de 2.000.000 de euro

Politistii au descins, inca de la primele ore ale zilei, la sase adrese de pe raza Capitalei si ale judetelor Ilfov si Buzau. La finalul verificarilor, o persoana va fi dusa la audieri, in baza unui mandat.

Perchezitiile s-au facut la suspecti de nereguli de natura fiscala, prin intermediul carora statul ar fi fost prejudiciat, din cate anunta IGPR, cu aproape doua milioane de euro.

Verificarile din prima parte a zilei in curs au fost facute de catre oamenii legii specializati in Investigarea Criminalitatii Economice, avand in vedere ca, din cate precizeaza sura citata, intr-un comunicat, „din cercetari a reiesit ca, persoanele in cauza s-ar fi sustras de la indeplinirea obligatiilor fiscale prin omisiunea, in tot sau in parte, a evidentieri, in actele contabile ori in alte documente legale, a operatiunilor comerciale sau a veniturilor realizate”.

Ar mai fi de spus ca actiunea de joi s-a desfasurat cu sub supravegehera unor procurori de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, dar si cu sprijin de la reprezentantii Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale.

124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger