AcasăOldPerchezitii in Bucuresti si in judetele Ilfov si Buzau. Peste 10 persoane,...

Perchezitii in Bucuresti si in judetele Ilfov si Buzau. Peste 10 persoane, la audieri

O noua actiune a oamenilor legii din Capitala, specializati in cercetarea criminalitatii economice. De aceasta data se fac nu mai putin de 14 perchezitii, verificarile de pe teren fiind urmate de audieri, la sediul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din sectorul 6.

Din cate anunta Politia Capitalei, activitatile de teren de miercuri vizeaza perchezitii domiciliare la suspecti de fapte de evaziune fiscala, precum si verificari la sedii ale unor firme din Bucuresti, judetul limitrof, Ilfov, dar si din Buzau. Numarul mandatelor de aducere pe care politistii urmeaza sa le puna in aplicare este de 11.

Din comunicatul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti rezulta ca, in baza datelor si a probelor pe care le-au adunat in prezenta cauza aflata in cercetare, politistii au ajuns la concluzia ca suspectii „ar fi constituit un circuit financiar fictiv, evidentiind in actele contabile cheltuieli care nu ar fi avut la baza operatiuni reale, ori evidentierea unor operatiuni fictive, constand in achizitionarea de europaleti”, prin activitatile respective fiind cauzat un prejudiciu de circa 270.000 de euro la adresa statului.

author avatar
Cristina Stefan
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger