Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Eveniment » Perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Teleorman, la suspecti de furt

Perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Teleorman, la suspecti de furt

Autor:

Avand indicii privind savarsirea unor ilegalitati, politistii au descins, miercuri, la mai multe domicilii ale unor peraoane, locuinte situate atat in Capitala, cat si in vecinatatea Bucurestiului, respectiv in Ilfov si Teleorman.

 

JANDARMI POLITIE FANE 94 350x279 Perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Teleorman, la suspecti de furtConcret, verificarile puse in practica de catre reprezentantii legii din cadurl celor doua inspectorate de politie judetene- din Ilfov si Teleorman- la 10 adrese din cele trei puncte ale tarii sunt menite sa adune informatii necesare instrumentarii cazului.

Este vorba despre persoane banuite de comiterea, intr-un intervel de doar cateva luni, a mai multor furturi din societati comerciale, care au intrat in vizorul oamenilor legii care fac cercetari intr-un dosar penal, precizeaza IPJ Ilfov.

Mai precis, persoanele ajunse in vizorul politistilor sunt banuite ca ar fi furat, de-a lungul perioadei aflate in cercetare, respectiv incepand cu luna noiembrie a anului trecut si pana in prezent, diverse produse electrocasnice si electronice, articole de vestimentatie, dar si centrale termice, pe care le-ar fi vandut apoi in piete sau in targuri. E important de amintit faptul ca, din datele oamenilor legii, “prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala, estimat pana in prezent, este de 350.000 de lei”.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!