AcasăOldPerchezitii DNA in Harghita

Perchezitii DNA in Harghita

Actiune a DNA – Serviciul Teritorial Targu Mures, luni, in Harghita. Se fac perchezitii intr-un caz in care exista suspiciuni privind savarsirea unor fapte asociate celor de coruptie.

Concret, procurorii anticoruptie au descins, luni, al sediul unei institutii publice, precum si la cele ale unor firme din judetul amintit. De asemenea, printre cele cinci adrese verificate se numara si domiciliile unor persoane fizice.

Procurorii DNA au anuntat, intr-un comunicat remis presei, ca se fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza „suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie si a unor infractiuni de fals”, fara sa ofere, pentru moment, mai multe informatii privind actiunea de luni.

Potrivit romaniatv.net, insa, ar fi vorba despre perchezitii la primaria din Gheorgheni, dar si la alte firme din aceasta localitate.

Pentru aceasta actiune, procurorii DNA se bazeaza pe sprijin de specialitate atat din partea serviciului Roman de Informatii, cat si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger