AcasăOldPerchezitii de amploare in Bistrita Nasaud si Suceava. Vizate -un sediu de...

Perchezitii de amploare in Bistrita Nasaud si Suceava. Vizate -un sediu de institutie publica si doua ocoale silvice

Politistii bistriteni au pornit inca de dimineata pe teren, pentru a face mai multe verificari intr-o cauza in care au suspiciuni in privinta savarsirii unor ilegalitati de natura silvica.

Actiunea de joi este in plina desfasurare, asadar. Si implica nu mai putin de 41 de perchezitii, pe raza a doua judete situate in nordul tarii, respectiv Bistrita-Nasaud si Suceava. In cauza, anunta IPJ Bistrita-Nasaud, exista banuieli asupra savarsirii, de catre mai multe persoane, a unor infractiuni silvic, dar si a unor fapte de abuz in serviciu.

Drept urmare, in vederea documentarii cauzei, oamenii legii au iesit pe teren, sprijiniti de jandarmi, urmand sa faca verificari atat la un sediu al unei institutii publice – al carei nume nu a fost mentionat, cat si la cateva sedii de firme. Mai precis, „sunt vizate 35 de persoane banuite ca ar fi desfasurat operatiuni comerciale ilegale cu material lemnos, 2 ocoale silvice, un sediu al unei institutii publice si 13 sedii ale unor firme”, din cate mentioneaza aceeasi sursa.

254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger