Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Eveniment » Patru militari romani aflati in Afganistan, RANITI in timpul unei misiuni

Patru militari romani aflati in Afganistan, RANITI in timpul unei misiuni

Autor:

Emotii pentru familiile militarilor romani aflati in Afganistan, odata ce s-a aflat despre producerea unui incident caruia i-au cazut victime patru cadre militare aflate intr-o misiune de patrulare terestra.

 

sediul MApN 300x200 Patru militari romani aflati in Afganistan, RANITI in timpul unei misiuniCei patru compatrioti s-au ales cu leziuni, in urma exploziei unei masini-capcana, anunta Ministerul Apararii Nationale, reprezentantii ministerului condus de catre Mircea Dusa precizand, totodata, ca barbatii au fost dusi la spitalul din Kandahar, dupa ce au primit primele ingrijiri la fata locului. La acest moment, militarii sunt internati,fiind in stare stabila. Totul s-a intamplat joi dimineata, la circa opt kilometri sud-est de baza militara de la Kandahar.

E important de precizat ca militarii care au avut de suferit de pe urma deflagratiei, ale caror nume nu au fost date publicitatii deocamdata, din motive lesne de inteles, fac actioneaza in cadrul misiunii “Resolute Support” din Afganistan.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!