AcasăOldPatronii clubului "Colectiv" afla azi – definitiv- daca scapa de arestul...

Patronii clubului „Colectiv” afla azi – definitiv- daca scapa de arestul preventiv

(foto: b1.ro)

Cei trei tineri actionari ai clubului mistuit, in urma cu peste o luna, de incendiul care a provocat moartea a 60 de persoane afla miercuri daca vor putea parasi arestul preventiv.

(foto: b1.ro)

Mai precis, Alin Anastasescu, Costin Mincu si Paul Gancea vor sti, in cursul acestei zile, daca magistratii Tribunalului Bucuresti vor dispune plasarea lor in arest la domiciliu, asa cum au dispus, zilele trecute, magistratii Judecatoriei Sectorului 4, care au judecat solicitarea procurorilor privind prelungirea cu alte 30 de zile a mandatelor de arestare preventiva, sau daca vor lua alta decizie.

E important de amintit ca, odata ce magistratii Judecatoriei Sectorului 4 au decis ca nu mai e necesara prelungirea celei mai aspre masuri preventive – arestul preventiv, ci au dispus o masura privativa mai blanda, respectiv arestul la domiciliu, procurorii au facut contestatie, reiterand solicitarea de prelungire cu 30 de zile a mandatului de arestare preventiva emis, pe 3 noiembrie, pe numele celor trei tineri acuzati de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Decizia Tribunalului Bucuresti e definitiva. Si vine la aproape o luna de cand clubul aflat in sectorul 4 al Capitalei a fost cuprins de flacari si fum, in urma dezastrului 60 de oameni pierind, alte peste 130 de persoane fiind ranite.

sursa foto: b1.ro

author avatar
Cristina Stefan
70 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger