AcasăOldPantis, dupa anuntarea sentintei in dosarul ICA: Toti cei condamnati au fost...

Pantis, dupa anuntarea sentintei in dosarul ICA: Toti cei condamnati au fost condamnati pe nedrept

Fostul ministru al Comunicatiilor, Sorin Pantis, condamnat de Curtea de Apel, vineri, la sapte ani de inchisoare in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare, a declarat, la scurt timp de la aflarea sentintei, ca e convins ca tribunalul european va da dreptate celor judecati in acest dosar si ca „adevarul va iesi la lumina”.

Decizia in dosarul ICA a fost anuntata de Curtea de Apel Bucuresti, vineri, dupa ora 14. „Sunt pur si simplu blocat. Este ceva ce nu mi-am putut inchipui ca in societatea romaneasca se poate intampla. Eu in acest caz pur si simplu, din punct de vedere personal, nici n-am existat. (…) Urmare a unui mandat interactiv sunt condamnat intr-un caz in care nu exista niciun prejudiciu (…) Este ceva de neinchipuit”, a afirmat Pantis, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Fostul ministru isi sustine in continuare nevinovatia si spune ca toti cei condamnati in acest dosar al privatizarii ICA, cunoscut si drept „Telepatia”, au fost condamnati pe nedrept. „Din fericire pentru noi exista si un tribunal european care, cu siguranta, ne va da dreptate si adevarul va iesi la lumina (…) Nu ma consider altceva decat un om cinstit care este condamnat pe nedrept. (…) Am credinta ca se va face dreptate. (…) Toti cei condamnati au fost condamnati pe nedrept (…) Adevarul nu trebuie decat demonstrat”, a sustinut fostul ministru.

In acelasi dosar, magistratii CAB au decis o sentinta de 10 ani de inchisoare in cazul lui Dan Voiculescu si opt ani de detentie pentru fostul director al Institutului de Cercetari Alimentare, Gheorghe Mencinicopshi. Presedintele fondator al PC a fost trimis in judecata in acest dosar, alaturi de alte 12 persoane, in decembrie 2008.

Sursa foto: ziare.com

300 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger