AcasăOldOprescu afla azi daca va fi eliberat din arestul preventiv

Oprescu afla azi daca va fi eliberat din arestul preventiv

Politicianul va afla, in cursul zilei de joi, daca noua sa incercare de a fi eliberat din Arestul Central al Politiei Capitalei va avea sorti de izbanda.

La doua zile dupa ce procurorii DNA au dispus extinderea cercetarilor care se fac in dosarul deschis pe numele sau, primarul suspendat al Capitalei a sperat ca magistratii Curtii de Apel Bucuresti vor decide cercetarea sa intr-un regim mai bland decat cel dispus in cazul sau inca din 7 septembrie, respectiv arestul preventiv.

Cum insa magistratii au ramas in pronuntare, la capatul sedintei de miercuri, Oprescu urmeaza sa afle abia in cursul acestei zile ce au decis judecatorii, respectiv daca vor fi de acord cu cercetarea sa in arest la domiciliu.

Va amintim ca, mai nou, procurorii DNA il acuza pe Oprescu, pe langa luare de mita, si de spalare de bani, constituire a unui grup infractional organizat, dar si de „abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit”.

Dar si faptul ca nu este prima incercare a avocatilor lui Sorin oprescu de a obtine eliberarea din asa-numitul „Beci Domnesc” a clientului lor, mai ales ca s-a invocat faptul ca arestul preventiv i-ar fi accentuat politicianului in varsta de 63 de ani problemele de sanatate.

author avatar
Cristina Stefan
71 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger