AcasăOldOperatiune de amploare a politistilor: peste 200 de perchezitii in Capitala si...

Operatiune de amploare a politistilor: peste 200 de perchezitii in Capitala si 27 de judete!

O actiune de proportii menita identifice unele persoane – fizice si juridice – banuite de evaziune a fost demarata joi dimineata, de catre politistii Capitalei. Se fac sute de verificari pe teren, atat in Bucuresti, cat si majoritatea regiunilor tarii.

Activitatile de control sunt realizate de catre politistii Capitalei, specializati in Investigarea Criminalitatii Economice, coordonati de reprezentanti ai Parchetului Tribunalului Bucuresti, si vizeaza 205 adrese, din cate anunta DGPMB. Pe langa locatii din Capitala, oamenii legii urmeaza sa faca verificari atat la domicilii din judetele Arad, Arges, Bacau, Bihor, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Cluj si Constanta, cat si din Dambovita, Dolj, Gorj, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Mures si Olt, dar si din Prahova, Suceava,Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea si Vrancea.

Vizate de aceste controale sunt mai multe persoane, precum si societati comerciale banuite de evaziune fiscala, intr-un caz in care prejudiciul total adus statului a fost estimat la 6.000.000 lei. Din cate mai precizeaza aceeasi sursa, in acest caz sunt urmarite penal 75 de persoane, urmand ca , odata incheiate perchezitiile domiciliare, verificarile sa continue, de aceasta data la Politia Capitalei, cu o serie de audieri.

Despre prezenta cauza, politistii de la Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti au anuntat ca au indicii cum ca, de la inceputul anului trecut si pana in decursul lunii octombrie a acestui an, mai precis in intervalul 01.01.2014 – 31.10.2015, reprezentantii legali ai unor firme cu sediul in capitala si in judetul limitrof, Ilfov, dar cu puncte de lucru deschise in mai multe judete din tara „s-au sustras de la indeplinirea obligatiilor fiscale, fie prin omisiunea inregistrarii contabile si declararii fiscale a tuturor veniturilor incasate in urma comercializarii de articole de imbracaminte si incaltaminte, precum si prin inregistrarea contabila si declararea fiscala a unor achizitii ce nu reflecta operatiuni reale”.

260 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger