AcasăOldOntanu, arestat preventiv. CAB a admis cererea procurorilor

Ontanu, arestat preventiv. CAB a admis cererea procurorilor

Fostul primar Neculai Onțanu a aflat decizia instanței: condamnare cu suspendare

Veste proasta pentru Neculai Ontanu, din directia instantei. Primarul sectorului 2 a primit mandat de arestare preventiva, odata ce instanta a admis propunerea procurorilor anticoruptie care au cerut aceasta masura, ulterior retinerii pentru 24 de ore a edilului, lider interimar al UNPR.

UPDATE: Neculai Ontanu a venit singur la Arestul Central al Politiei Capitalei, dupa ce s-a aflat decizia CAB.

–-

Ramas in pronuntare, dupa sedinta incheiata seara trecuta, judecatorul de drepturi si libertati de la Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a anuntat, luni in jurul pranzului, hotararea in cazul cererii DNA pe numele lui Neculai Ontanu. Mai exact, s-a decis arestarea preventiva, pentru 30 de zile, a primarului sectorului 2.

O decizie de arestare a fost luata de instanta si in cazul avocatei Loredana Radu, vizata de cercetarile facute in acelasi dosar in care primarul e acuzat de luare de mita.

Va precizam ca decizia CAB nu e una definitiva, insa e executorie. Ceea ce inseamna ca persoanele vizate de hotararea instantei bucurestene urmeaza sa ajunga, in cel mai scurt timp, in Arestul Central al Politiei Capitalei. Seara trecuta, Neculai Ontanu a plecat acasa, de la instanta, avand in vedere ca ordonanta emisa de procurori pe numele sau expirase pana sa se incheie sedinta de la Curtea de Apel.

E important de mentionat si faptul ca hotararea pronuntata vineri poate fi contestata la Instanta Suprema, judecatorii Inaltei Curti urmand sa ia o decizie definitiva in privinta cererii prin care DNA a cerut arestarea preventiva a primarului Ontanu.

author avatar
Cristina Stefan
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger