AcasăOldOfiter de politie din Capitala, trimis in judecata pentru luare de mita

Ofiter de politie din Capitala, trimis in judecata pentru luare de mita

Aflat inca de luna trecuta in arest preventiv, un om al legii bucurestean ajuns in vizorul procurorilor DNA a aflat, la inceputul acestei saptamani, ca anchetatorii au dispus trimiterea lui in judecata, in dosarul in care este acuzat de luare de mita.

Este vorba despre Mirel-Misu Mindinica, comisar sef in cadrul Sectiei 11 Politie, din Capitala. Din cate au anuntat procurorii DNA, luni, intr-un comunicat, cauza omului legii va fi judecata de catre magistratii Tribunalului Bucuresti.

Din cate rezulta din rechizitoriul intocmit de catre procurorii DNA, Mindinica este acuzat ca, pe 9 noiembrie, in calitate de comisar sef de politie si „organ de cercetare penala desemnat sa efectueze acte de urmarire penala intr-un dosar penal al Parchetului de pe lânga Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti, a pretins de la doi denuntatori, cercetati in dosarul mentionat pentru furt calificat, suma de 500 lei, pentru a-si exercita atributiile de serviciu astfel incât cei doi sa nu fie trasi la raspundere penala”.

Doua zile mai tarziu, respectiv pe 11 noiembrie, DNA a anuntat ca ofiterul a fost prins in flagrant in timp ce ar fi primit 190 de lei de la un martor denuntator.

443 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger