AcasăOldO noua tragedie socheaza America: Sapte oameni au fost impuscati de un...

O noua tragedie socheaza America: Sapte oameni au fost impuscati de un individ furios

Dezastrul a fost provocat de un barbat care si-a iesit din minti si a tras, la intamplare, dezvaluie presa de dincolo de Ocean, ucigand sapte oameni si ranind o alta persoana.

Drama a socat intreaga comunitate a unui orasel din Missouri, in care locuiesc doar cateva zeci de persoane. Alarma a fost data de o copila, aflata intr-una din casele in care au fost ucise persoane. Fata a reusit sa fuga si sa mearga la vecini, pentru a anunta ca atacatorul a inceput sa-i impuste familia, cerand, totodata, ajutor pentru cei dragi, aflati in mare pericol.

Pana sa ajunga politia din Tyrone la locul tragediei, atacatorul- un individ in varsta de 36 de ani, despre care politia locala crede ca se si inrudea cel putin patru dintre victimele sale- a impuscat mortal sapte oameni aflati in patru imobile. Este vorba, printre altii, despre doua cupluri, cu varste intre 47 si 52 de ani, dupa cum au anuntat oamneii legii locali, intr-o conferinta de presa. O alta persoana a fost ranita, insa a supravietuit atacului, fiind dusa de urgenta in grija medicilor.

Realizand, probabil, ce risca daca va fi prins de oamenii legii, atacatorul s-a sinucis, inainte ca politistii sa dea de urma lui. Ce anume i-a declansat furia ramane, deocamdata, o necunoscuta. Ancheta politiei urmeaza sa faca lumina in acest caz care a sadit groaza in randul vecinilor victimelor.

author avatar
Cristina Stefan
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger