AcasăOldO masina in care se aflau doi oameni a cazut intr-o rapa,...

O masina in care se aflau doi oameni a cazut intr-o rapa, in Brasov

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Accident dramatic in judetul Brasov. Salvatorii au fost chemati de urgenta pentru a interveni in ajutorul pasagerilor unui autoturism care a parasit carosabilul si s-a oprit intr-o rapa de pe marginea drumului pe care circula, respectiv DN 13. Din pacate, pentru pasageri nu s-a mai putut face nimic.

Martorii ingroziti de imaginile la care au asistat au fost cei care au apelat numarul unic de urgenta, in speranta ca specialistii vor putea ajunge cat mai repede, pentru a-i salva pe oamenii aflati in masina respectiva. La momentul respectiv nu se stia cate persoane erau in autoturism.

Abia cand au intervenit la fata locului, salvatorii au descoperit ca intre fiarele contorsionate ala masinii se gaseau doua persoane- un conducator auto si un pasager aflat pe scaunul din dreapta, pe care impactul puternic l-a aruncat din autovehicul.

Din nefericire, s-a constatat ca ranile suferite de catre cele doua victime au fost atat de puternice, incat le-au grabit sfasitul, in ciuda eforturilor medicilor de a-i readuce la viata.

Politistii ajunsi la fata locului urmeaza sa afle identitate victimelor, dar si cauzele care au dus la producerea accidentului cumplit.

164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger